İSTANBUL / BEYOĞLU - Piyalepaşa İlkokulu

Okul Öncesi Yaz Okulu Duyurusu

"Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi projesi ( PIKTES II)" kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim yılında ilkokul 1.sınıfa başlayacak olan çocuklardan, okul öncesi eğitim alamamış çocuklar için okulumuzda yaz okulu açılacaktır.

Aralık 2016 ve üstü tarihlerde doğan çocukların velilerinin başvurularılarını, 20 Haziran 2022  tarihine kadar okul idaresine yapılmaları gerekmektedir.

Eylül 2022 'de  ilkokula başlayacak olmasına rağmen okul öncesi eğitimden istifade etmemiş olan çocukların hazır bulunuşluk düzeyini artırmak ve akranlarıyla eşit şartlarda ilkokula başlamalarını sağlamak amacıyla okulumuzda yaz okulu açılacaktır.

Planlamaların yapılması ve kayıtların gerçekleştirilmesi için çocuğu anasınıfına gitmemiş velilerin 20 Haziran 2022 tarihine kadar okul idaresine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Yayın: 08.06.2022 - Güncelleme: 08.06.2022 14:51 - Görüntülenme: 232