İSTANBUL / BEYOĞLU - Piyalepaşa İlkokulu

Mrt

Okul kantinimiz;  Covid 19 Enfeksiyonu Önleme ve Kontrol Kılavuzuna  ve hijyen şartlarına uygun olarak öğrencilerimize hizmet vermeye başladı.

Mrt

Kıymetli velilerimiz, yüz yüze eğitim, 1 Mart 2021 Pazartesi günü tüm sınıf kademelerinde başlayacak olup öğrencisini okula gönderme, veli isteğine bağlıdır. Öğrencisinin yüz yüze eğitime katılmasını İSTEMEYEN velilerimizin dilekçelerini, 08 Mart 2021 Pazartesi  gününe kadar okula teslim etmesi gerekmektedir.

Ock

Bil Bakalım" bir bilgi yarışmasıdır.

Bilgi yarışmasına katılmak için aşağıdaki butona tıklayınız.

Yeni sorumuz sizlerle... Haydi Çocuklar Eğlence Başlasın!

YARIŞMAYA KATIL

Ock

Hatay Arkeoloji MüzesiHatay Müzesi ya da Antakya Arkeoloji Müzesi, antik döneme ait eserlerin sergilendiği bir sanat müzesidir. 28 Aralık 2014 itibarıyla Dünya'nın en büyük mozaik sergileme alanına sahip müzedir.

HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ sanal tur için Tıklayınız.

Kas

5-6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Kurumları 2020-2021 I.Dönem Sınavı başvuruları başlamıştır.
Son başvuru 26-11-2020

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Dünya Çocuk Hakları Günü " okullarda, 20 Kasımda kutlanmaktadır.

Kas

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Rehberlik Hizmetleri ve AR-GE daire başkanlıklarınca UNİCEF desteğiyle bilinçli internet kullanımı için her kademede öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik e-broşürler hazırlanmıştır. Hazırlanan 12 e-Broşür içerisine Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından üretilen, karekod ve link kullanılarak ulaşılabilecek 16 video ve 8 animasyon filmi eklenmiştir.

Kas

Kıymetli velilerimiz, pandemi süreci sebebiyle hem kendi aile bireylerinizi hem de okuldaki öğrencilerimizle personelimizi koruma adına, çocuğunuzda ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı, ishal şikayeti olması durumunda, aile içerisinde solunum yolu şikayetleri gelişen veya solunum yolu enfeksiyonu hikayesi ile hastane yatışı yapılan kişi varlığında ya da COVID-19 tanısı alan kişi bulunması durumunda çocuğunuzu okula göndermeyiniz.
Yukarıda bahsedilen durumlarda en yakın sağlık kuruluşuna başvurup, süreçle ilgili öğretmeninizi bilgilendiriniz.

Lütfen konuya dair hassasiyetiniz en üst seviyede olsun.

Koronavirüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir.

Kas

"Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, "Ara tatilde de çocuklarımızın yanındayız. Çocuklarımız aileleriyle kaliteli ve eğlenceli vakit geçirsin diye 'Evde Oyun Var'ı hazırladık. Oyunlardan hangisi daha çok oynanacak meraktayım." ifadesini kulandı.

Ailelere destek olmak için evlerde oynanabilecek ve aile içi iletişimi güçlendirebilecek nitelikte hazırlanan eğitsel oyunlar, her eve ve her ortama uygun hale getirilebilir özellikler taşıyor.

Kitapçığa ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ekm

Covid 19 sürecinde eğitim ortamlarında uyulması gereken kurallar için aşağıdaki bağlantıları tıklayınız.

Ekm

Çocuğunu Okula Göndermek İsteyen Velilerimiz Taahhütnameyi doldurup okula teslim etmeleri,

Covid-19 Nedeniyle Çocuğunu Okula Göndermek İstemeyen Veliler İçin Dilekçe Örneği Aşağıya Eklenmiştir.

Okulumuza Kayıtlı Öğrencinizin Yüzyüze Eğitim Yerine Uzaktan Eğitim Almasını İsteyen Velilerimiz Aşağıdaki Linkte Yer Alan Dilekçeyi İndirebilirler.

Veli Tarafından Doldurulan Dilekçe İmzalanarak Okul idaresine Teslim Edilmelidir.